За нас

 

GIFT  DESIGN е малък семеен бранд създаден с много любов и желание.

Създадохме GIFT DESIGN с точна и ясна цел. Да бъдем различни. Да бъдем детайлни. Да удивляваме.

Ние сме готови да се погрижим за всеки детайл, когато става дума за дизайн и подаръци. За да Ви доставим емоция, която ще запомните. 

Кои сме ние?

Майка и дъщеря. Две жени с много лица и още повече таланти, обединени от една мисия - да създаваме дизайн на подаръци, които удивляват.

А.Николова 2 - Креативна, отговорна и организирана. По професия - учител, но същевременно естет човек с невероятен усет за дизайн. 

А. Николова- По образование - уеб дизайнер. По душа – артист. По задължение – мениджър, флорист, куриер, създател, фотограф, копирайтър и всички онези неща, които трябва да бъдеш, за да създадеш и управляваш малък бизнес. По призвание - добър човек с душа на естет. 

Какво предлагаме?

Ние създаваме авторкски подаръчни композиции. Изненада за любим човек, подарък за рожден ден, фирмени подаръци, а защо не и подарък без повод. Що се отнася до дизайн и подаръци, ние сме винаги на среща да създадем нещо уникално и запомнящо се!

От къде идва идеята за GIFT DESIGN

Идеята се зароди още преди 4 години. Имахме специален повод и търсихме нестандартен и стилен подарък, но предлагането на пазара беше меко казано еднообразно. Тогава разбрахме, че щом перфектиният подарък не съществува, единственият начин е да го създадем! Така през 2017г. създадохме първата подаръчна кутия. И така до днес. Създали сме над 1000 различни подаръчни композиции, които удивляват и малки и големи. Най-голямото ни вдъхновение са нашите клиенти.